No1 Hacker στον κόσμο: Σήκωσε 170εκ κάρτες - λογαριασμούς
Ο Albert Gonzalez, ο οποίος θεωρείται ο «εγκέφαλος» σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις υποκλοπής προσωπικών δεδομένων, συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του και να εκτίσει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 25 ετών.
Η εισαγγελία της Νέας Υόρκης και της Βοστόνης άσκησαν δίωξη για συνωμοσία με στόχο την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων σε βάρος του 28χρονου Albert Gonzalez, πρώην πληροφοριοδότη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών (FBI) ! ! !
Αμερικανοί αξιωματούχοι διευκρινίζουν ότι ο 28χρονος κατάφερε να υποκλέψει στοιχεία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών από 170 εκατομμύρια τραπεζικούς λογαριασμούς. Μαζί με τους συνεργούς του, οι οποίοι φέρονται να είναι ρωσικής καταγωγής, έβαλαν στο στόχαστρό εταιρείες, όπως οι T.J. Maxx, Barnes & Noble, Sports Authority, OfficeMax και πολλές άλλες.
Ο Gonzalez έχει ήδη χάσει το δικαίωμα ιδιοκτησίας των ηλεκτρονικών του υπολογιστών, της οικίας του, του αυτοκινήτου και ό,τι είχε σε ρευστό χρήμα.
fox.gr
Είσοδος Μελών
Πρόσφατα άρθρα
- Θεσσαλονίκη - Απάτη μέσω internet, από ταξιδιωτικό γραφείο!
- Ρούχο για τα μωρά αναγνωρίζει γιατί κλαίνε!
- Βλέπετε διαφημίσεις στη Wikipedia; Έχετε ιό!
- ALTER - Αν και κλειστό... έπαιζε πορνό!
- TAXISnet - Εκτός λειτουργίας για μιάμιση μέρα!
- Fitch: Να παρακαλάτε να μην βγει η Ελλάδα από το Ευρώ!
- Facebook - Προτεραιότητα στα Posts επί πληρωμή
- Έσπασαν την κρυπτογράφηση της Digea!
- Online το Υπουργείο Οικονομικών με την Οικονομική Αστυνομία
- Χρυσή Αυγή: «Θα απαιτούμε να εγείρονται και να πέφτουν για κάμψεις, οι εκπρόσωποι Τύπου»
Δημοφιλή άρθρα
- Το site της Τατιάνας Στεφανίδου
- Η Τουρκική σειρά "Χίλιες και μία νύχτες", στο prime time του ANT1
- Σχετικά με την υπόθεση greek-fun.com
- ChatRoulette - Ρουλέτα γνωριμιών στο διαδίκτυο
- DIGEA: Ξεκίνησε η εκπομπή ψηφιακής τηλεόρασης
- Η Carrefour Μαρινόπουλος εξαγοράζει την DIA Hellas
- Aforologito.gr - Ο λογιστής σας στο Διαδίκτυο








Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια.
Ανάρτηση σχολίου