Ιστορίες τηλεπικοινωνιακής τρέλας, από την Κίνα! - Connection.gr

Πρόσφατα σχόλια

Σπίτι απ την αρχή !
(16 Μάι 2012, 22:18)
CYTA... σε λέω!
(09 Μάι 2012, 14:23)

Ιστορίες τηλεπικοινωνιακής τρέλας, από την Κίνα!

Bookmark and Share

Έλεγχος τηλεφώνων - ΚΙΝΑ
Έχετε παράπονα από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας; Έρχονται στιγμές που έχετε την εντύπωση ότι δε μπορείτε να επικοινωνήσετε;

Υπάρχουν και χειρότερα!

Σκεφτείτε πώς θα ήταν τα πράγματα αν ζούσατε στην Κίνα και είχατε περιορισμούς στις λέξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη. Ναι, καλά διαβάσατε, οι Κινέζοι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες λέξεις στο τηλέφωνο!


Ένας εστιάτορας από το Πεκίνο μίλαγε στο τηλέφωνο με την αρραβωνιαστικιά του και κάποια στιγμή επικαλέστηκε τη ρήση από τον Άμλετ "η κυρία διαμαρτύρεται υπερβολικά". Όταν, όμως, είπε για δεύτερη φορά τη λέξη "διαμαρτύρεται", η γραμμή κόπηκε.

Ο εστιάτορας υποπτεύθηκε τι συμβαίνει και δοκίμασε να πει την ίδια λέξη από άλλο τηλέφωνο και προς άλλο αριθμό, η κατάληξη όμως ήταν η ίδια!!


Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το απολυταρχικό καθεστώς της Κίνας ελέγχει το Internet, φαίνεται όμως ότι διαπρέπει εξίσου και στον έλεγχο των τηλεφώνων.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα εκνευριστείτε με τις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα, σκεφτείτε απλά ότι μπορούμε ακόμα να λέμε ελεύθερα λέξεις όπως "διαμαρτυρία" και "εξέγερση" !

T3 Magazine

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ανάρτηση σχολίου

Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις

Κωδικός ασφαλείας: Συλλαβισμός Συλλαβισμός


Ακολουθήστε το Connection.gr στο Twitter Connection.gr Facebook Fanpage Connection.gr Channel Connection.gr RSS Feeds

Είσοδος Μελών





Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Διαφημιστείτε στο Connection.gr

Η γνώμη σας

Εάν φεύγατε σήμερα για εξωτερικό, ποια χώρα θα επιλέγατε;

Αποτελέσματα

    Φιλικές ιστοσελίδες




    Πάνω
    Designed - Powered by RENTASITE Web Services
    © 2012 Connection.gr - All rights reserved