
Το καλοκαίρι ο Γιώργος Σουφλιάς ανακοίνωσε τι θα ισχύσει με τα τέλη κυκλοφορίας το 2010, ποιοι θα πληρώσουν περισσότερα, ποιοι λιγότερα, με αυτούς που έχουν παλιά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού να πληρώνουν τα υψηλότερη τέλη κυκλοφορίας.
Στο μεταξύ ανακοινώνεται και το μέτρο της απόσυρσης, με «επιδότηση» 500-1000 ευρώ αγοράς νέου αυτοκινήτου σε αυτούς που θα αποσύρουν το παλιό αυτοκίνητό τους.
Περνάει ο καιρός, γίνονται εκλογές, το ΠΑΣΟΚ ψηφίζεται να κυβερνήσει, το μέτρο της απόσυρσης καταργείται, τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010 αλλάζουν.
Εκτός από την κατάργηση του μέτρου της απόσυρσης, ανακοινώθηκε από τον υπουργο Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, η τροποποίηση των περιβαλλοντικών τελών κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων. Με τη νέα ρύθμιση τα αυτοκίνητα μικρού κυβισμού επιβαρύνονται λιγότερο, ενώ τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα επιβαρύνονται περισσότερο.
Τι αλλάζει και τι ισχύει πλέον, μετά από όλα αυτά; Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, τα τέλη κυκλοφορίας...
- Σχολιάστε αυτό το άρθρο (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια.
Ανάρτηση σχολίου