NORAD: Πως ξεκίνησε να παρακολουθεί τον Άγιο Βασίλη - Connection.gr

Πρόσφατα σχόλια

Σπίτι απ την αρχή !
(16 Μάι 2012, 22:18)
CYTA... σε λέω!
(09 Μάι 2012, 14:23)

NORAD: Πως ξεκίνησε να παρακολουθεί τον Άγιο Βασίλη

Bookmark and Share

NORAD - Santa ClausΗ NORAD, που λειτουργεί υπό κοινή Καναδο-Αμερικανική διοίκηση, έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από 50 χρόνια το πρόγραμμά της για την «εναέρια επιτήρηση» του Αϊ-Βασίλη, μία παράδοση που ξεκίνησε κατά λάθος το 1955.

Εκείνη τη χρονιά, ένα πολυκατάστημα στο Κολοράντο Σπρινγκς, όπου έχει την έδρα της η NORAD, είχε δημοσιεύσει διαφήμιση, στην οποία έδινε το τηλέφωνο επικοινωνίας του Αϊ-Βασίλη. Ένα τυπογραφικό λάθος, όμως, ήταν αρκετό για να αρχίσει να χτυπά ασταμάτητα το τηλέφωνο της... Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας.

Μετά την αρχική έκπληξη από τα πρώτα τηλεφωνήματα, ο αξιωματικός υπηρεσίας άρχισε να εξηγεί στα παιδιά πως βοηθά τον Αϊ-Βασίλη να βρίσκει την πορεία του μέσα από τα radar. Και η παράδοση συνεχίστηκε με επιτυχία.

Εκείνο όμως που η NORAD παραδέχεται πως δεν μπορεί να εξηγήσει επιστημονικά είναι... πώς ο Αϊ-Βασίλης κατορθώνει να κατέβει από τις καμινάδες.

sigmalive.com

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ανάρτηση σχολίου

Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις

Κωδικός ασφαλείας: Συλλαβισμός Συλλαβισμός


Ακολουθήστε το Connection.gr στο Twitter Connection.gr Facebook Fanpage Connection.gr Channel Connection.gr RSS Feeds

Είσοδος Μελών





Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Διαφημιστείτε στο Connection.gr

Η γνώμη σας

Εάν φεύγατε σήμερα για εξωτερικό, ποια χώρα θα επιλέγατε;

Αποτελέσματα

    Φιλικές ιστοσελίδες




    Πάνω
    Designed - Powered by RENTASITE Web Services
    © 2012 Connection.gr - All rights reserved