Θα σωθεί λένε η Ελλάδα. Κάτι όμως δεν μου πάει καλά...
Την μοναξιά της εξουσίας νιώθει ο Γιωργάκης. Εμείς πάλι νιώθουμε την μοναξιά των αγγουριών.
Κατά 30% τουλάχιστον πιο φτωχοί θα γίνουμε. Για να αβγατίσουν τα κέρδη τους οι αγορές, οι τράπεζες και οι βιομηχανίες όπλων.
Τα λεφτά τα έφαγαν λίγοι. Και τον λογαριασμό το πληρώνουν πολλοί. Αυτό λέγεται κοινωνική δικαιοσύνη. Θα ήταν άδικο να τα έτρωγαν πολλοί και να πλήρωναν λίγοι.
Αυτοί που τα έφαγαν δεν θα πληρώσουν φυσικά. Δεν γίνεται να κάνουν όλες τις δουλειές οι ίδιοι άνθρωποι. Και να τρων και να πληρώνουν. Είναι κοινωνικά δίκαιο να μοιράζονται οι δουλειές.
Προσπαθούν να μας πείσουν να είμαστε ευτυχισμένοι που θα πεθάνουμε, για να σωθούν οι τράπεζες. Οι οποίες όχι μόνο δεν πληρώνουν, όχι μόνο θα πάρουν και επιπλέον βοήθεια, έχουν και κέρδη.
Για νομιμότητα μιλάνε κάτι βολεμένοι, λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία και θα πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις της.
Η κυβέρνηση λένε κρίνετε στο τέλος της θητείας της. Μόνο που την κυβέρνηση του Γιωργάκη δεν θα μπορέσουμε να την κρίνουμε σε 3,5 χρόνια. Δεν θα ζούμε μέχρι τότε.
Αυτό κάναμε και με την κυβέρνηση του Κωστάκη, την κρίναμε στις εκλογές και είδατε τι μας έχει κάνει.
Τα μέτρα είναι απίστευτα. Γιατί να είναι υποχρεωμένοι να τα δεχθούν αδιαμαρτύρητα οι εργαζόμενοι; Είναι τόσο παράλογα τα μέτρα που θα πάρουν, που ακόμα και οι εργοδότες διαφωνούν.
Ωραία αναδιανομή πλούτου έκανε ο Γιωργάκης. Τα πήρε από τους πλούσιους, για να τα δώσει σε άλλους πλούσιους.
Και βουλιάξαμε και πνιγήκαμε και μας έφαγαν τα όρνια. Εντάξει με έπεισαν. Αν μας έκαναν απευθείας ευθανασία θα ήταν σίγουρα πιο αισιόδοξα τα πράγματα.
Θα σωθεί λένε η Ελλάδα - Κάτι όμως δεν μου πάει καλά. Θα πάρουμε 140 δις τα οποία πρέπει να τα επιστρέψουμε σε 3 χρόνια. Μαζί με προηγούμενα χρέη θα θέλουμε τότε περίπου 70 δις το χρόνο... για μια τριετία.
Που θα τα βρούμε τότε τα λεφτά;
Μήπως τελικά δεν θα σωθεί η Ελλάδα, αλλά μας δίνουν μια παράταση για λίγο, ώστε να προλάβουμε να γράψουμε την διαθήκη μας;
mediasoup.gr
Είσοδος Μελών
Δημοφιλή άρθρα
- Το site της Τατιάνας Στεφανίδου
- Η Τουρκική σειρά "Χίλιες και μία νύχτες", στο prime time του ANT1
- Σχετικά με την υπόθεση greek-fun.com
- ChatRoulette - Ρουλέτα γνωριμιών στο διαδίκτυο
- DIGEA: Ξεκίνησε η εκπομπή ψηφιακής τηλεόρασης
- Η Carrefour Μαρινόπουλος εξαγοράζει την DIA Hellas
- Aforologito.gr - Ο λογιστής σας στο Διαδίκτυο








Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια.
Ανάρτηση σχολίου