Connection.gr στο Twitter Connection.gr στο Facebook Connection.gr Web TV Connection.gr RSS Feeds


Αυστραλία: «Πολιτικό το μήνυμα» της Ελλάδας στη Eurovision

Bookmark and Share

OPA - Greece - Eurovision 2010
Με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ασχολείται ο Αυστραλιανός Τύπος.

Η εφημερίδα The Age, αφού «στολίζει» με λεπτό χιούμορ τον «θεσμό», καθώς σημειώνει πως «για να παρακολουθήσεις αυτό τον θεσμό, θα πρέπει να έχεις πιει κιόλας, αλλά με το κόστος της μπύρας στη Νορβηγία αυτό δεν είναι και τόσο… οικονομικό».

Σχολιάζει πως πολλές από τις φετινές συμμετοχές θα στέλνουν πολιτικά μηνύματα στην Ευρώπη. «Κυρίως η συμμετοχή της Γερμανίας αλλά και της Ελλάδας» γράφει η εφημερίδα.


Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η Ελλάδα στέλνει μήνυμα με το τραγούδι ΟΠΑ, το οποίο, «έπειτα από πολλά χρόνια έχει Ελληνικούς στίχους και Ελληνική μουσική».

Και καταλήγει με το ιδιαίτερο σχόλιο, ότι τους στίχους που ερμηνεύει ο Αλκαίος, δεν μπορούν να τους αγνοήσουν οι Ευρωπαίοι, αφού λένε:

«Πλήρωσα όσα χρωστούσα και τα δανεικά. Βάζω μια φωτιά, σ' όλα τα παλιά, όλα θα τ' αλλάξω και θα το φωνάξω, περασμένα ξεχασμένα,  κι όλα απ' την αρχή ξανά».

Zougla.gr

- Σχολιάστε αυτό το άρθρο (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ανάρτηση σχολίου

Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις

Κωδικός ασφαλείας: Συλλαβισμός Συλλαβισμός




Η γνώμη σας

Ευρώ ή Δραχμή;

Αποτελέσματα

Κατασκευή eShop - Rentasite Web Services

Φθηνή - Οικονομική online Διαφήμιση

Φιλικές ιστοσελίδες

RSS 2.0
ATOM 0.3



Copyright © Connection.gr
Υλοποιήθηκε από την Rentasite Web Services με χρήση του Elxis CMS