• Το τοπίο του mobile Ad blocking

    Το τοπίο του mobile Ad blocking1 δισ. χρήστες άφαντοι στους Marketers! Το σοβαρό ενδεχόμενο η διαφημιστική αγορά να μην μπορεί να προσεγγίσει τους νέους χρήστες του #Internet, αναδεικνύει νέα έκθεση, για το φαινόμενο του #Adblocking στο κινητό. Η έκθεση μαρτυρά μια εκρηκτική ανάπτυξη των χρηστών που εγκαθιστούν adblocker στο κινητό τους τηλέφωνο, ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες αγορές. Με τον συνολικό αριθμό τους σε παγκόσμιο επίπεδο να προσεγγίζει τους 420 εκατομμύρια χρήστες...

    Η έρευνα στέκεται στις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι χρήστες, προκειμένου να μπλοκάρουν #διαφημίσεις. Ειδικότερα, στην πλειοψηφία τους, οι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν browsers που μπλοκάρουν «by default» τις διαφημίσεις.

    Ένα ακόμα στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι η προειδοποίηση προς τη διαφημιστική αγορά, ότι η λύση της διαφήμισης στα Social Media, ως εναλλακτική οδός, ενδεχομένως να αντιμετωπίζει και αυτή τους δικούς της κινδύνους. Καθώς αυξάνεται η δημοτικότητα προγραμμάτων που μπορούν να κόψουν και εκεί... τις διαφημίσεις!

http://www.connection.gr/components/com_mikro/images/up/s1/
http://www.connection.gr/inner.php/mikro/

η γνώμη σας

Πόσο συχνά αγοράζεις online;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.

connection στο facebook