• ΟΤΕ και Wind αιτήθηκαν επιπλέον περιοχές για το Vectoring

  ΟΤΕ και Wind αιτήθηκαν επιπλέον περιοχές για το VectoringΟ ΟΤΕ και η Wind προσήλθαν σύμφωνα με πληροφορίες στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για επιπλέον περιοχές στο πλαίσιο της 3ης φάσης που προβλέπει ο σχετικός Κανονισμός για το #Vectoring. Η #ΕΕΤΤ θα αποφασίσει, εφόσον υπάρξουν περιοχές τις οποίες ζητούν και οι δύο, με κριτήριο τη μεγαλύτερη προτεινόμενη κάλυψη.

  Κατά την 4η και τελευταία φάση θα ανατεθούν στις εταιρείες τα αστικά κέντρα που θα αιτηθούν, ανεξάρτητα αν μέρος αυτών έχει ήδη ανατεθεί και με κριτήριο την κάλυψη του εναπομείναντος τμήματος.
 • Έκλεισε η Bundesliga στην Cosmote TV

  Έκλεισε η Bundesliga στην Cosmote TVΔεδομένη θεωρείται η συμφωνία ανανέωσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μεταξύ της Γερμανικής #Bundesliga και της Cosmote TV. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και έτσι το Γερμανικό #πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να μεταδίδεται για ακόμη μια χρονιά στα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV. Η οποία κάνει ενέργειες για να ενισχύσει (με διεθνή αθλητικά κανάλια) ακόμη περισσότερο το αθλητικό χαρτοφυλάκιο της.

 • Τι είναι το Pokemon Go;

  Τι είναι το Pokemon Go;20 χρόνια μετά και ενώ η Pokemania είχε περάσει στην λήθη, η Nintendo προφανώς δεν είχε ξεχάσει την επιτυχία και έτσι κυκλοφόρησε το Pokemon Go, ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για #smartphones, το οποίο χρησιμοποιεί GPS, επιτρέποντας στον παίκτη να κυνηγάει και να εκπαιδεύει τα #Pokemon, σαν να βρίσκονται όντως μπροστά του! Tα Pokemon δηλαδή, μπορεί να ξεφυτρώσουν παντού στους χώρους που κινείστε (και το «παντού» είναι κυριολεκτικό)...

  Οι GPS αισθητήρες του κινητού εντοπίζουν την τοποθεσία στην οποία βρίσκεσαι και χρησιμοποιώντας το Google Maps, δημιουργούν ένα «πραγματικό» ταμπλό παιχνιδιού μπροστά στα μάτια σου - πάντα μέσα από την οθόνη του κινητού σου, φυσικά. Έτσι, γίνεσαι ο ίδιος παίκτης στην πραγματική ζωή και το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι. Από το σπίτι και την δουλειά σου, μέχρι οπουδήποτε έξω στην πόλη - το σκηνικό του παιχνιδιού.

  Όσο προχωράς στο δρόμο, βλέπεις Pokemon να εμφανίζονται στον χάρτη, ενώ διάφορα σήματα στην οθόνη του κινητού σου δίνουν πληροφορίες για το κυνήγι σου.

 • Η αφοσίωση των ζώων που εγκαταλείπουμε...

  Η αφοσίωση των ζώων που εγκαταλείπουμεΗ νέα καμπάνια κατά της εγκατάλειψης των ζώων συντροφιάς, του Γαλλικού ιδρύματος «La Fondation 30 Millions dAmis» διηγείται μέσα από ένα #video, την ιστορία ενός σκύλου που το αφεντικό του, τον εγκαταλείπει στο δάσος. Το #σκυλί αρχίζει να τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του κηδεμόνα του, που μόλις τον έχει παρατήσει στη μέση του πουθενά. Σε μια στροφή του δρόμου ο οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματος και το Ι.Χ. από την σύγκρουση αναποδογυρίζει. Η συνέχεια στο παρακάτω video...

 • SuperLeague των 12 ομάδων

  SuperLeague των 12 ομάδωνΠρωτάθλημα 12 ομάδων προτείνει η Nova. Στις συζητήσεις με τη διοργανώτρια αρχή #SuperLeague ζητάει την αλλαγή των ωρών διεξαγωγής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, δεν επιτρέπουν τη συντήρηση ενός πρωταθλήματος με 16 ομάδες, στο οποίο οι διαφορές μεταξύ τους είναι χαοτικές. Ο πρωταθλητής τερματίζει με 30 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο και το πρωτάθλημα, σχεδόν κάθε χρόνο, χάνει το όποιο ενδιαφέρον του από τον Ιανουάριο...

  Η #Nova εισηγείται τη διεξαγωγή εντός πρωταθλήματος με 12 ομάδες και με διαφορετικό μοντέλο διεξαγωγής, τόσο των playoffs, μέσα από τα οποία θα αναδεικνύεται ο πρωταθλητής και τα εισιτήρια για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο και των playouts.
http://www.connection.gr/components/com_mikro/images/up/s1/
http://www.connection.gr/inner.php/mikro/
1

η γνώμη σας

Πόσο συχνά αγοράζεις online;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.

connection στο facebook