• Τι είναι το Pokemon Go;

  Τι είναι το Pokemon Go;20 χρόνια μετά και ενώ η Pokemania είχε περάσει στην λήθη, η Nintendo προφανώς δεν είχε ξεχάσει την επιτυχία και έτσι κυκλοφόρησε το Pokemon Go, ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για #smartphones, το οποίο χρησιμοποιεί GPS, επιτρέποντας στον παίκτη να κυνηγάει και να εκπαιδεύει τα #Pokemon, σαν να βρίσκονται όντως μπροστά του! Tα Pokemon δηλαδή, μπορεί να ξεφυτρώσουν παντού στους χώρους που κινείστε (και το «παντού» είναι κυριολεκτικό)...

  Οι GPS αισθητήρες του κινητού εντοπίζουν την τοποθεσία στην οποία βρίσκεσαι και χρησιμοποιώντας το Google Maps, δημιουργούν ένα «πραγματικό» ταμπλό παιχνιδιού μπροστά στα μάτια σου - πάντα μέσα από την οθόνη του κινητού σου, φυσικά. Έτσι, γίνεσαι ο ίδιος παίκτης στην πραγματική ζωή και το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι. Από το σπίτι και την δουλειά σου, μέχρι οπουδήποτε έξω στην πόλη - το σκηνικό του παιχνιδιού.

  Όσο προχωράς στο δρόμο, βλέπεις Pokemon να εμφανίζονται στον χάρτη, ενώ διάφορα σήματα στην οθόνη του κινητού σου δίνουν πληροφορίες για το κυνήγι σου.

 • KODI - Μετατρέψτε το PC σε Media Center

  KODI - Μετατρέψτε το PC σε Media CenterΤο #Kodi είναι ένας #δωρεάν Media Player ανοιχτού κώδικα με ιστορία που ξεπερνάει τη μία δεκαετία. Ουσιαστικά ξεκίνησε το 2002 ως Media Player του Xbox, με το όνομα Xbox Media Player (XBMP). Μέχρι και τη 13η της έκδοση, η #εφαρμογή διατήρησε το όνομα #XBMC, παρ ότι ήταν διαθέσιμη για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες, πέραν του Xbox. Από την 14η έκδοση και μετά, τον Αύγουστο του 2015, μετονομάστηκε σε Kodi...

  To Kodi υποστηρίζει τους περισσότερους τύπους αρχείων video και ήχου, καθώς επίσης και #streaming audio και video από το Internet. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε πλήθος άλλων δυνατοτήτων με τη χρήση Plugins, όπως η αυτόματη εύρεση υποτίτλων, μεταξύ άλλων.

  Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε οδηγίες, σχετικά με την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του Kodi...

 • Νέες λειτουργίες από τον Opera!

  Νέες λειτουργίες από τον Opera!Ο όχι και τόσο δημοφιλής browser, Opera, κάνει τα πάντα για να καινοτομήσει, προσθέτοντας νέες λειτουργίες που δεν έχουν οι υπόλοιποι #browsers, όπως είναι ο Chrome και ο Firefox. Μετά την ενσωμάτωση της δωρεάν υπηρεσίας VPN και της λειτουργίας ad-blocking, οι τεχνικοί του #Opera ετοιμάζονται να λανσάρουν ακόμα μία νέα λειτουργία, με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να αυξήσει την αυτονομία της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή κατά το ήμιση!

  Για την ώρα η νέα λειτουργία power-saving είναι διαθέσιμη για τους προγραμματιστές, όμως πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη στην κανονική έκδοση του Opera.
 • Κινητό τηλέφωνο σε ρόλο πορτοφολιού

  Κινητό τηλέφωνο σε ρόλο πορτοφολιούΚινητό τηλέφωνο σε ρόλο πορτοφολιού κάνει εφικτό η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας υπηρεσίας ανέπαφων πληρωμών καρτών μέσω κινητού τηλεφώνου #Winbank wallet. Έτσι, κάθε φορά που ο κάτοχος πραγματοποιεί #αγορές σε οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αντί να χρησιμοποιεί την φυσική πλαστική κάρτα, πλέον θα έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει το κινητό του τηλέφωνο στο τερματικό αποδοχής καρτών και να ολοκληρώσει άμεσα τη συναλλαγή του.

  Το νέο ψηφιακό #πορτοφόλι της Τράπεζας Πειραιώς προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στις ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία #Tokenization, πράγμα που σημαίνει ότι τα πραγματικά στοιχεία της κάρτας κρυπτογραφούνται, χωρίς να αποθηκεύονται στην #εφαρμογή ή σε οποιοδήποτε μέρος της τηλεφωνικής συσκευής.
 • Vivaldi - Browser για high end users

  Vivaldi - Browser για high end usersO #Vivaldi είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που παρουσιάστηκε πρόσφατα και απευθύνεται στους high end users. Αλλά και σ΄εκείνους που θέλουν να κάνουν περισσότερα με τον web browser τους, στο #Internet. Ένα πρόγραμμα περιήγησης που να είναι γρήγορο, αλλά και ένα πρόγραμμα περιήγησης που να είναι πλούσιο σε λειτουργικότητα και εξαιρετικά ευέλικτο. Αυτός είναι ο ...Vivaldi... δοκιμάστε τον!

http://www.connection.gr/components/com_mikro/images/up/s1/
http://www.connection.gr/inner.php/mikro/
1

η γνώμη σας

Πόσο συχνά αγοράζεις online;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.

connection στο facebook