• Τι γνωρίζει η Google για εσάς;

  Τι γνωρίζει η Google για εσάς;Από το τι καιρό θα κάνει, μέχρι τις αναζητήσεις για διάφορα μέρη του κόσμου, εστιατόρια και ξενοδοχεία... η Google είναι το πρώτο «λιμάνι» για τους χρήστες που ψάχνουν πληροφορίες. Βέβαια, εκτός από τις πληροφορίες που αναζητούμε στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης, η #Google συλλέγει (μέσω των αναζητήσεων) πλήθος χρήσιμων για την ίδια στοιχείων, αποκτώντας έτσι λεπτομερείς πληροφορίες...

  Αν και πολλοί μπορεί να μην το φαντάζονται, η Google γνωρίζει πολλά πράγματα για τους χρήστες της. Αν θέλετε να μάθετε τι ακριβώς γνωρίζει η Google για εσάς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να δείτε ποια στοιχεία έχει συλλέξει... και τα οποία δεν θ έπρεπε!
 • Το τοπίο του mobile Ad blocking

  Το τοπίο του mobile Ad blocking1 δισ. χρήστες άφαντοι στους Marketers! Το σοβαρό ενδεχόμενο η διαφημιστική αγορά να μην μπορεί να προσεγγίσει τους νέους χρήστες του #Internet, αναδεικνύει νέα έκθεση, για το φαινόμενο του #Adblocking στο κινητό. Η έκθεση μαρτυρά μια εκρηκτική ανάπτυξη των χρηστών που εγκαθιστούν adblocker στο κινητό τους τηλέφωνο, ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες αγορές. Με τον συνολικό αριθμό τους σε παγκόσμιο επίπεδο να προσεγγίζει τους 420 εκατομμύρια χρήστες...

  Η έρευνα στέκεται στις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι χρήστες, προκειμένου να μπλοκάρουν #διαφημίσεις. Ειδικότερα, στην πλειοψηφία τους, οι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν browsers που μπλοκάρουν «by default» τις διαφημίσεις.

  Ένα ακόμα στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι η προειδοποίηση προς τη διαφημιστική αγορά, ότι η λύση της διαφήμισης στα Social Media, ως εναλλακτική οδός, ενδεχομένως να αντιμετωπίζει και αυτή τους δικούς της κινδύνους. Καθώς αυξάνεται η δημοτικότητα προγραμμάτων που μπορούν να κόψουν και εκεί... τις διαφημίσεις!

 • Unplugged: η συνδρομητική τηλεόραση του YouTube

  Unplugged: η συνδρομητική τηλεόραση του YouTubeΕίναι ήδη στα σκαριά... λέγεται «Unplugged» και είναι η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του #YouTube. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Alphabet συζητάει ήδη με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου των #ΜΜΕ (NBC Universal, Viacom, Twenty-First Century Fox Inc και CBS) όμως ακόμα δεν έχει έρθει σε συμφωνία, για τα δικαιώματα χρήσης του περιεχομένου τους.

 • Επιστρέφουν οι πληρωμές μέσω Paypal

  Επιστρέφουν οι πληρωμές μέσω PaypalΤις επόμενες ώρες (ή πιθανώς αύριο Τρίτη) αναμένεται η έκδοση νέας υπουργικής απόφασης που θα προβλέπει περαιτέρω χαλάρωση των Capital Controls. Αν και δεν θα αυξηθεί το όριο αναλήψεων των 420 ευρώ ανά εβδομάδα, οι νέες διατάξεις σκοπό έχουν κυρίως την διευκόλυνση της τροφοδοσίας της αγοράς. Παρότι, όμως, ο στόχος είναι να διευκολυνθούν οι εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις, οι αλλαγές θα γίνουν αισθητές και από τα νοικοκυριά που κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου, από #eshops του εξωτερικού με κάρτα και για αγορές - πληρωμές μέσω #Paypal, Money Transfer κλπ.

 • Έρευνα για παραβίαση 15.000 λογαριασμών email Ελλήνων!

  Έρευνα για παραβίαση 15000 λογαριασμών email Ελλήνων!Μυστηριώδη κλοπή προσωπικών δεδομένων ερευνά η #ΕΥΠ. Συναγερμός έχει σημάνει στις Ελληνικές Αρχές που χειρίζονται ευαίσθητα θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας, σε μία περίοδο που η Αθήνα βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος λόγω των οικονομικών εξελίξεων. Θύματα επιχειρηματίες και πρόσωπα «ειδικού ενδιαφέροντος». Παραβιάστηκαν 15.000 λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Ελλήνων χρηστών!

  Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται επιχειρηματίες και πρόσωπα «ειδικού ενδιαφέροντος», οι οποίοι δέχθηκαν ηλεκτρονική επίθεση από «μετρ» του είδους με αποτέλεσμα να κλαπούν τα στοιχεία τους χωρίς να καταλάβουν το παραμικρό. Οι δράστες υπέκλεψαν 15.000 διαφορετικά πιστοποιητικά ασφαλείας (username και password) που αφορούν σε e-mails πολιτών. Κατόπιν, δημοσίευσαν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στο #διαδίκτυο, με σκοπό να τα «κάψουν», δηλαδή να τα αχρηστεύσουν.

  Οι κάτοχοι των e-mails, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ενημερώθηκαν από την αρμόδια Αρχή για τις #υποκλοπές, προκειμένου να αλλάξουν λογαριασμό και να ελέγξουν τον υπολογιστή τους, για το κατά πόσο έχει υποστεί άλλες αλλαγές.

http://www.connection.gr/components/com_mikro/images/up/s1/
http://www.connection.gr/inner.php/mikro/
1

η γνώμη σας

Πόσο συχνά αγοράζεις online;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.

connection στο facebook