• Έκλεισε η Bundesliga στην Cosmote TV

  Έκλεισε η Bundesliga στην Cosmote TVΔεδομένη θεωρείται η συμφωνία ανανέωσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μεταξύ της Γερμανικής #Bundesliga και της Cosmote TV. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και έτσι το Γερμανικό #πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να μεταδίδεται για ακόμη μια χρονιά στα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV. Η οποία κάνει ενέργειες για να ενισχύσει (με διεθνή αθλητικά κανάλια) ακόμη περισσότερο το αθλητικό χαρτοφυλάκιο της.

 • NOVA - Video On Demand

  NOVA - Video On DemandΤην πρωτοποριακή υπηρεσία «Video On Demand» (VOD) πρόκειται να λανσάρει σύντομα η Νova και που είναι σίγουρο πως θα προσφέρει στιγμές μεγαλύτερης τηλεοπτικής απόλαυσης, στους συνδρομητές της. Ο τηλεθεατής μέσα από το «NOVA VOD» θα έχει πρόσβαση σε δεκάδες επιλογές τηλεοπτικού περιεχομένου. Μεγάλη γκάμα ταινιών με κατηγοριοποίηση ανα είδος, αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ, αρχείο εκπομπών & παιδικά!

  Για τη χρήση της υπηρεσίας «NOVA VOD», θα απαιτείται η σύνδεση του δορυφορικού δέκτη με το διαδίκτυο, μέσω οποιουδήποτε παρόχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα υπηρεσία της #Nova θα παρέχονται χωρίς χρέωση.
 • Ασυμφωνία χαρακτήρων στο Mega!

  Ασυμφωνία χαρακτήρων στο Mega!Δεν φαίνεται φως στην υπόθεση του Mega, με τις τράπεζες να δίνουν άτυπη παράταση λίγων ημερών. Η προθεσμία του ενός μήνα για την πληρωμή του ομολογιακού δανείου (ύψους 88 εκατ. ευρώ) έληξε χωρίς αποτέλεσμα, όπως αναμενόταν. Συνολικά το #Mega καλείται να πληρώσει άμεσα 100 εκατ. ευρώ σε δάνεια...

  Αναπόφευκτα θα έρθει πιο κοντά το «σχέδιο Β», με τις #τράπεζες να αναλαμβάνουν τον μετοχικό έλεγχο του καναλιού και να αναζητούν το διάδοχο σχήμα, που θα ενδιαφερθεί να αποκτήσει το κανάλι και να «τρέξει» το δάνειο. Σε διαφορετική περίπτωση, το ντόμινο των αναταράξεων θα επεκταθεί στον #ΔΟΛ και στον #Πήγασο, με απρόβλεπτες συνέπειες!
 • «Τρεμοσβήνει» το MEGA

  Τρεμοσβήνει το MEGAΠροειδοποιητική επιστολή στο MEGA έστειλε η Digea, η οποία ενημερώνει ότι από την 1η Μαΐου είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει σταδιακά την υποβάθμιση του τηλεοπτικού σήματος του καναλιού, διαδικασία η οποία θα καταλήξει τις επόμενες ημέρες στην οριστική διακοπή! Η #Digea έστειλε το δικό της τελεσίγραφο, καθώς το κανάλι δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του, τους τελευταίους 6 μήνες...

  Έτσι, από την Κυριακή το σήμα του #MEGA θα αρχίσει να «θολώνει», να χάνει την ψηφιακή του ποιότητα, μέχρι σταδιακά να σβήσει τελείως! Οι τηλεθεατές αρχικά δεν θα αντιληφθούν τη δια­φορά αυτή, ωστόσο, προοδευτικά θα γίνει ορατή από τους πάντες.

http://www.connection.gr/components/com_mikro/images/up/s1/
http://www.connection.gr/inner.php/mikro/
1

η γνώμη σας

Πόσο συχνά αγοράζεις online;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.

connection στο facebook