• 11 πράγματα που πρέπει να σβήσετε από το Facebook

  11 πράγματα που πρέπει να σβήσετε από το FacebookΤο χρησιμοποιούν πάνω 1,50 δισ. άνθρωποι παγκοσμίως και είναι αδιαμφισβήτητα το ισχυρότερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος φυσικά, για το #Facebook. Αν και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να μας πείσει ότι ύψιστη προτεραιότητά του είναι τα προσωπικά μας δεδομένα, καλό θα ήταν εσείς να προσέχετε τι δημοσιεύετε στο Facebook...

  Όπως για παράδειγμα το που μένετε ή το που πήγατε σχολείο. Ίσως εσείς να νομίζετε ότι είστε ασφαλείς, αλλά το #διαδίκτυο είναι αχανές και ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το ποιος βλέπει τι και για ποιο λόγο.
 • Σημαντικές αλλαγές στο Twitter

  Σημαντικές αλλαγές στο TwitterΣημαντικές αλλαγές έρχονται στο Twitter, εντός των επόμενων εβδομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρήστες του #Twitter θα έχουν τη δυνατότητα να «κερδίσουν» τουλάχιστον 23 χαρακτήρες, όταν προωθούν ένα link. Επί της ουσίας, τα links και οι φωτογραφίες δεν θα υπολογίζονται στον περιορισμό των 140 χαρακτήρων.

 • Ο σκοπός των νέων κουμπιών του Facebook

  Ο σκοπός των νέων κουμπιών του FacebookΠριν μερικούς μήνες το Facebook πρόσθεσε 6 νέα κουμπιά αντιδράσεων, αντί για το κλασικό #Like, για αν μπορούν οι χρήστες να εκφράσουν και φυσικά να μοιραστούν τα συναισθήματά τους, στις αναρτήσεις που ανεβάζουν οι φίλοι τους ή οι σελίδες που έχουν κάνει Like.

  Σύμφωνα όμως με την αστυνομία του Βελγίου, το #Facebook χρησιμοποιεί αυτά τα κουμπιά για να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για τους χρήστες του. Όπως το πότε και τι τους κάνει να νιώθουν χαρούμενους ή τι δεν τους αρέσει, με σκοπό στη συνέχεια να τους εμφανίζονται την κατάλληλη στιγμή, πιο στοχευμένες διαφημίσεις!
 • Το Social Media χωριό της Ιταλίας

  Το Social Media χωριό της ΙταλίαςΜε τίτλο «Web 0.0» ένας καλλιτέχνης αποφάσισε να «ντύσει» ένα μικρό χωριό στην Ιταλία με Social Media. Το χωριό ονομάζεται Civitacampomarano και σε αυτό κατοικούν 400 κάτοικοι, οι περισσότεροι ηλικιωμένοι. Στη συγκεκριμένη περιοχή, η χρήση των κοινωνικών δικτύων όχι απλά δεν αποτελεί μέρος της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά η χρήση των #smartphones είναι σπάνια, όπως και η εύρεση σήματος για #internet.

  Η ιδέα του καλλιτέχνη είναι να δείξει πως τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να υπάρξουν στον πραγματικό κόσμο. Έτσι, «φόρεσε» το κάθε κοινωνικό δίκτυο σε εκείνο το σημείο του χωριού που ταιριάζει περισσότερο!

  Δείτε στο παρακάτω #video, εικόνες από το social media χωριό στην #Ιταλία.

 • Έρχεται το Facebook at Work

  Έρχεται το Facebook at WorkΤο #Facebook εργάζεται μυστικά, πάνω σε ένα νέο διαδικτυακό τόπο με την ονομασία Facebook at Work (Facebook στην Εργασία), με στόχο να "βάλει πόδι" στα επαγγελματικά γραφεία ανά τον πλανήτη και έτσι να ανταγωνιστεί απευθείας το #LinkedIn. Η νέα υπηρεσία θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνομιλούν με συναδέλφους τους, να κάνουν νέες επαγγελματικές επαφές, να συνεργάζονται στη δημιουργία επαγγελματικών εγγράφων κ.α.

  Ο νέος διαδικτυακός τόπος θα μοιάζει εμφανισιακά με το κυρίως Facebook, αλλά θα επιτρέπει στους χρήστες να διαχωρίζουν αυστηρά το προσωπικό, από το επαγγελματικό Προφίλ τους!
http://www.connection.gr/components/com_mikro/images/up/s1/
http://www.connection.gr/inner.php/mikro/
1

η γνώμη σας

Πόσο συχνά αγοράζεις online;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.

connection στο facebook