Πήρε άδεια το ONE ChannelΤο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο χορήγησε σήμερα την 6η άδεια εθνικής εμβέλειας στο ONE Channel, της εταιρείας «Alter Ego». Έτσι, αναμένεται σύντομα να εκπέμπει νόμιμα, μέσω της Digea, σε όλη τη χώρα.

Το ONE Channel είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας «Alter Ego» του Βαγγέλη Μαρινάκη

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή του ΕΣΡ:

«Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά τη συνεδρίασή του της 10-6-2019, ανακήρυξε ομοφώνως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία ελέγχου του φακέλου της «Alter Ego» προχώρησε ομαλά και δεν συνάντησε εμπόδια. Που σημαίνει ότι σε λίγες ημέρες η εταιρεία θα ανακηρυχθεί οριστική δικαιούχος της 6ης πανελλαδικής άδειας. Ώστε να μπει σύντομα στο τηλεκοντρόλ μας και στον ανταγωνισμό με τα υπόλοιπα κανάλια.


Ιστορικό του One Channel

Το ONE Channel είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας «Alter Ego», του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επισήμως εξέπεμψε για πρώτη φορά ως τηλεοπτικός σταθμός, διαδικτυακά, στις 2 Μαΐου 2019, μέσα από την ομώνυμη ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 23 Μαΐου 2019, ανέβηκε και δορυφορικά. Μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες της NOVA και της COSMOTE TV.

Το πρόγραμμα του ONE είναι κυρίως ενημερωτικό. Η πλειοψηφία του οποίου, στηρίζεται από δημοσιογράφους των εφημερίδων του πρώην «ΔΟΛ», «Το Βήμα» και «Τα Νέα». Το πρόγραμμα είναι 24ωρο, όπου τις πρωινές ώρες παίζει κυρίως επαναληπτικές ενημερωτικές εκπομπές. Καθώς επίσης διάφορα ντοκιμαντέρ με θέματα την οικονομία και τον αθλητισμό.