ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Μοιραστείτε το

Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Connection.GR, το οποίο επανασχεδιάστηκε με σκοπό να σας βοηθά να ανακαλύψετε εξαιρετικές προτάσεις για την οικιακή ψυχαγωγία σας. Σε αυτήν τη νέα και βελτιωμένη έκδοση μας θα βρείτε περιεχόμενο χωρισμένο ανά ενότητες (σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ), καθώς και ενδιαφέροντα άρθρα για να διαβάσετε στο Blog μας.

Εξ’ αρχής να τονίσουμε πως δεν είμαστε κριτικοί κινηματογράφου, ούτε και σκοπός μας αποτελεί να αποτελέσουμε ένα μικρό IMDb. Εδώ θα προτείνουμε, ως απλοί θεατές, ψηφιακό περιεχόμενο που πιστεύουμε πως αξίζει να παρακολουθήσετε, χωρίς spoilers. Προκειμένου να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση, σχετικά με το πώς να ξοδέψετε τον χρόνο για την οικιακή διασκέδαση σας. Καθώς πιστεύουμε ότι οι πολλαπλές απόψεις είναι καλύτερες από μία…


Αξιολογήσεις Σειρών – Ταινιών

Η αλήθεια είναι πως όλοι έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα και διαφορετικούς λόγους για να αναζητούν αξιολογήσεις – κριτικές σειρών και ταινιών. Οι περισσότεροι αναζητούν κριτικές και αξιολογήσεις για τον απλό λόγο πως χρειάζονται βοήθεια για να βρουν μια αξιόλογη ταινία ή σειρά για να παρακολουθήσουν.

Μερικοί άνθρωποι θέλουν απλώς να δουν έναν αριθμό βαθμολογίας (ή ποσοστό) για το περιεχόμενο που πρόκειται να παρακολουθήσουν, προκειμένου να δουν τι σκέφτηκαν οι κριτικοί, συνολικά. Άλλοι θέλουν απλώς να γνωρίζουν σε βάθος πληροφορίες σχετικά με μια σειρά – ταινία. Έτσι ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν και να γνωρίζουν εάν είναι κατάλληλη για παρακολούθηση. Ειδικά εάν πρόκειται να επιτρέψουν στα παιδιά τους να τη παρακολουθήσουν.


Οι προτάσεις μας

Το να αφιερώσετε λοιπόν χρόνο για να παρακολουθήσετε μια ταινία – σειρά, χρειάζεται χρόνο και ο χρόνος είναι χρήμα! Για το λόγο αυτό το Connection.GR ανανεώθηκε, με σκοπό οι επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα τις προτάσεις μας για σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Ώστε να βεβαιωθούν ότι το περιεχόμενο που πρόκειται να παρακολουθήσουν θα αξίζει τον χρόνο τους, πριν πατήσουν το κουμπί αναπαραγωγής.

Οι προτάσεις μας θα εμπλουτίζονται τακτικά, ενώ η ταξινόμηση στην αρχική μας σελίδα θα εμφανίζεται σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες προσθήκες. Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά, ταχύτερη φόρτωση και πιο ευχάριστα πιστεύουμε γραφικά.

Τέλος, να τονίσουμε πως οι σειρές – ταινίες και τα ντοκιμαντέρ θα αναφέρονται ως επί το πλείστον με τους επίσημους τίτλους τους (στα Λατινικά). Προκειμένου να είναι πιο εύκολη η αναζήτηση τους, μέσα από τις πλατφόρμες στις οποίες μεταδίδονται.

Βρείτε λοιπόν μέσα από το Connection.GR τι να παρακολουθήσετε – πού να το παρακολουθήσετε, συνδεθείτε… πιάστε το pop corn και καλές τηλεθεάσεις!

Μοιραστείτε το