Τέλος το Netflix σε ορισμένες τηλεοράσειςΔυσάρεστα είναι τα νέα για όσους έχουν τηλεοράσεις Samsung και παράλληλα είναι συνδρομητές του Netflix. Μιας και ορισμένα μοντέλα, λόγω τεχνικών περιορισμών, θα πάψουν να υποστηρίζουν την υπηρεσία από 1η Δεκεμβρίου 2019.


Μήνυμα σφάλματος

Συγκεκριμένα, από 1η Δεκεμβρίου 2019 ορισμένες Smart τηλεοράσεις της Samsung θα σταματήσουν να υποστηρίζουν το streaming της υπηρεσίας του Netflix.

Το θέμα αφορά τηλεοράσεις Samsung του 2010 και του 2011 (αυτές που έχουν C ή D μετά τον αριθμό του μεγέθους, στον κωδικό μοντέλου). Για τον λόγο αυτό, θα εμφανίσουν το παρακάτω μήνυμα, που θα τονίζει ότι το Netflix δεν υποστηρίζεται πλέον σε αυτή τη συσκευή.

Μήνυμα σφάλματος Netflix

Το παραπάνω μήνυμα θα εμφανιστεί πολλές φορές πριν από την καθορισμένη ημερομηνία, ως υπενθύμιση.


Συμβατές συσκευές

Για να μπορέσει κάποιος να συνεχίσει να παρακολουθεί Netfllix στη τηλεόραση που ήδη διαθέτει, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποια εναλλακτική και συμβατή συσκευή. Τέτοιες συσκευές είναι:

  • SMART TVs: «Έξυπνες» τηλεοράσεις που έχουν ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή του Netflix. Μεταξύ αυτών, σύγχρονα μοντέλα των εταιρειών: Samsung, LG, Sharp, Sony, Toshiba, Philips, Panasonic, Hisense.
  • Κονσόλες παιχνιδιών: Playstastion 3, Playstation 4 και XboxONE.
  • TV Boxes – Media Players: NVidia Shield, Xiaomi Mi Box, Google Chromecast, Apple TV κ.α.

ΔΕΙΤΕ τις συμβατές συσκευές για Netflix


Ανακοίνωση Samsung

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, η Samsung εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Λόγω κάποιων τεχνικών θεμάτων, το Netflix δεν θα υποστηρίζεται από κάποιες συσκευές από την 1η Δεκεμβρίου του 2019. Κάποιες παλιές Samsung Smart TVs θα επηρεαστούν από αυτή την αλλαγή»

Τελειώνοντας η ανακοίνωση, αναφέρει πως μπορεί κάποιος να συνεχίσει να παρακολουθεί Netflix στη τηλεόραση του, μέσω άλλων συμβατών συσκευών. Ενώ η ιστοσελίδα υποστήριξης πελατών της Samsung ανέβασε αναφορά, στην οποία εξηγούνται οι τεχνικοί περιορισμοί, στους οποίους οφείλεται η εξέλιξη με το Netflix.