Επιστροφή χρημάτων με κάθε online αγορά σου

Μοιραστείτε το

Πως θα σου φαινόταν αν κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, να μπορούσες να ενημερώνεσαι για διαθέσιμες προσφορές και κάνοντας τις online αγορές σου, να κερδίζεις επιστροφή χρημάτων;

Κερδίζεις πραγματικά χρήματα (όχι πόντους, δώρα ή κουπόνια),
που πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό σου


Κερδίζεις με τις online αγορές σου

Το Pigogo είναι μια έξυπνη και ταυτόχρονα απλή πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες του να κερδίζουν επιστροφή χρημάτων, πραγματοποιόντας τις online αγορές τους. Σε μία πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως ταξίδια και εισιτήρια, μόδα και ομορφιά, είδη σπιτιού, παιχνίδια, τεχνολογία και ηλεκτρονικά, ασφάλειες και πολλά ακόμα.

Η λειτουργία και η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Αφού κάνεις δωρεάν εγγραφή, μετά βρίσκεις μέσα από τον κατάλογο του Pigogo το ηλεκτρονικό κατάστημα που σε ενδιαφέρει και μεταφέρεσαι σε αυτό για να πραγματοποιήσεις κανονικά τις αγορές σου.

Το Pigogo είναι ο πιο έξυπνος τρόπος, ένας χρήστης να εξοικονομήσει χρήματα!

Για τον λόγο αυτό, όταν θέλετε να ψωνίσετε online, μπείτε πρώτα στο Pigogo. Το οποίο καλύπτει πλέον όλους τους κλάδους των online αγορών σας, με περισσότερα από 390 ηλεκτρονικά καταστήματα, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Για να μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε ψάχνετε online!

Επιπρόσθετα, εκτός από επιστροφή χρημάτων, το Pigogo συγκεντρώνει και παρουσιάζει επιπλέον εκπτωτικούς κωδικούς. Οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήθούν για extra κέρδη, καθώς και τις πιο hot προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

PIGOGO - Επιστροφή χρημάτων με online αγορές


Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία του Pigogo και το πρόγραμμα επιβράβευσης για την «επιστροφή χρημάτων» μετά από τις online αγορές σας

 • Τι είναι η επιστροφή χρημάτων & πως δουλεύει;

Η επιστροφή χρημάτων είναι μια πολύ διαδεδομένη υπηρεσία που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό. Αυτή η υπηρεσία είναι τώρα διαθέσιμη και στους Έλληνες καταναλωτές, μέσα από το Pigogo!

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και εύκολη:

 • Δημιουργείς έναν δωρεάν λογαριασμό στο Pigogo.
 • Βρίσκεις μέσα από τον κατάλογο του site το ηλεκτρονικό κατάστημα που σε ενδιαφέρει.
 • Μεταφέρεσαι σε αυτό για να πραγματοποιήσεις κανονικά τις αγορές σου.
 • Κερδίζεις επιστροφή χρημάτων (όχι πόντων) που πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Με λίγα λόγια, το Pigogo είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα!

 • Ποια καταστήματα συνεργάζονται με το Pigogo;

Στο Pigogo θα βρεις 390 ηλεκτρονικά καταστήματα από Ελλάδα και εξωτερικό, που καλύπτουν όλους τους κλάδους: ταξίδια και εισιτήρια, μόδα και ομορφιά, είδη σπιτιού, τεχνολογία, παιχνίδια, ηλεκτρικά είδη, ασφάλειες, υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Ενδεικτικά: AB Eshop – Aegean Airlines – ATTICA – AliExpress – Boogie- BOX NOW – CosmosSport – Carpe Diem – DealsShop – Domino’s Pizza – e-shop.gr – epapoutsia.gr – Elektrostore24 – eToy.gr – FunkyBuddha – Greekbooks – Hawkins – Ianos – Katoikein – Migato – Notos – Nespresso – Olympic Air – Plus4u – PAOK FC Official Store – Paok Tickets – Pharm24 – Public – Sam 0-13 – Sephora – Sportsfactory – Toi&moi – Yolenis – Εκδόσεις Διόπτρα – ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

 • Έχει κόστος η υπηρεσία;

Όχι, δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόστος για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, έναν δωρεάν λογαριασμό στο Pigogo.

 • Πως λαμβάνω τα χρήματα που συγκεντρώνω στο Pigogo;

Μέσα από τον Pigogo λογαριασμού σου, μπορείς να ορίσεις τον τρόπο που θέλεις να λαμβάνεις τα χρήματά σου από το Pigogo. Υπάρχουν 2 διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής: «Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό» ή «Κατάθεση μέσω Viva Wallet».

Για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, το Pigogo δεν χρεώνει ποτέ για την πληρωμή, ενδέχεται όμως να σε χρεώσει η τράπεζά σου. Για επιστροφή χρημάτων άνω των 30€, το Pigogo καλύπτει και αυτά τα έξοδα.

Για λογαριασμούς Eurobank, Πειραιώς, Alpha Bank και Εθνικής Τράπεζας καθώς και για την επιλογή πληρωμής με Viva Wallet, τα έξοδα είναι μηδενικά για όλα τα ποσά!

 • Υπάρχει κατώτατο όριο πληρωμών;

Ναι, υπάρχει. Για να μπορέσεις να λάβεις πληρωμή, θα πρέπει να έχεις συγκεντρώσει τουλάχιστον 5€ σε επιστροφή εάν ζητήσεις να πληρώνεσαι μέσω τράπεζας ή 1€ μέσω Viva Wallet.

Εάν δεν έχεις συγκεντρώσει το ποσό, τα χρήματά σου φυσικά δεν χάνονται, αλλά παραμένουν στο Pigogo μέχρι να συγκεντρώσεις το απαιτούμενο ποσό.

 • Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσα από τις εφαρμογές (mobile apps) των καταστημάτων καταγράφονται;

Όχι, δεν καταγράφονται και ούτε δίνεται επιστροφή χρημάτων για αυτές τις αγορές. Καταγράφονται μόνο οι αγορές που πραγματοποιούνται στις ιστοσελίδες των καταστημάτων και όχι στις εφαρμογές τους (mobile apps).

Για τον λόγο αυτό, όταν κάνεις click στο κουμπί μεταφοράς από το Pigogo προς το συνεργαζόμενο κατάστημα, το Pigogo σε μεταφέρει πάντα στην ιστοσελίδα του καταστήματος.

 • Πως χρησιμοποιώ τους κωδικούς και τα κουπόνια που βρίσκω στο Pigogo;

Οι εκπτωτικοί κωδικοί και τα κουπόνια που βρίσκεις στο Pigogo μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα κατά τη διαδικασία αγοράς και εξασφαλίζουν επιπλέον έκπτωση στις online αγορές σου. Συνήθως εμφανίζεται κατά τη διαδικασία αγοράς, ή και στη σελίδα του καλαθιού, ένα πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» για να το εισάγεις εκεί.

Συνεπώς, μπορείς να αξιοποιήσεις την έκπτωση που σου προσφέρουν οι κωδικοί και τα κουπόνια, συνδυαστικά με την επιστροφή χρημάτων από το Pigogo.

 • Γιατί το ποσό της επιστροφής είναι λάθος;

Τα περισσότερα καταστήματα υπολογίζουν το ποσό της επιστροφής στο καθαρό ποσό της αγοράς, δηλαδή στο ποσό χωρίς ΦΠΑ και άλλα έξοδα όπως έξοδα αποστολής, αντικαταβολής, συσκευασίας κλπ.

Αν λοιπόν έκανες μια αγορά αξίας 98€ όπου τα έξοδα αποστολής ήταν 3,5€ και το ΦΠΑ ήταν 17,67€, το ποσό της αγοράς που θα δεις στο Pigogo θα είναι 76,83€ (δηλαδή 98€ – 3,5€ – 17,67 = 76,83€).

 • Χρησιμοποιώ ad blocker. Θα καταγραφεί η αγορά μου;

To πιθανότερο είναι πως όχι. Αν υπάρχει εγκατεστημένος ad blocker στον browser που χρησιμοποιείς όταν πραγματοποιείς μια αγορά, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η αγορά σου να μην καταγραφεί. Αυτό συμβαίνει διότι τα διάφορα πρόσθετα (add-ons/plug-ins) που είναι εγκατεστημένα σε έναν browser, ενδέχεται να μπλοκάρουν τον κώδικα καταγραφής αγορών στη σελίδα των καταστημάτων.

Αυτό που προτείνουμε, για να είσαι σίγουρος πως θα κερδίσεις επιστροφή χρημάτων από τις online αγορές σου, είναι είτε να αφαιρέσεις τελείως τον εκάστοτε ad blocker από τον browser σου (δεν αρκεί μόνο να τον απενεργοποιήσεις). Είτε να χρησιμοποιήσεις έναν άλλο browser για την αγορά σου, ο οποίος να είναι «καθαρός» (χωρίς ad blocker ή άλλα σχετικά πρόσθετα).

 • Έκανα δύο αγορές από το ίδιο κατάστημα, όμως καταγράφηκε μόνο η μία. Γιατί;

Βασική προϋπόθεση για να καταγραφεί μια αγορά στον λογαριασμό σου στο Pigogo είναι να έχει προηγηθεί click από το Pigogo προς το ηλεκτρονικό κατάστημα, πριν από την αγορά.

Το ίδιο ισχύει ακόμα κι αν αποφασίσεις να κάνεις δύο αγορές από ένα κατάστημα την ίδια ημέρα. Θα πρέπει δηλαδή να κάνεις δύο clicks, ένα πριν από την εκάστοτε αγορά σου.

Βεβαιώσου λοιπόν πως κάνεις click από το Pigogo κάθε φορά, ανεξάρτητα από τον χρόνο που έχει μεσολαβήσει μεταξύ των δύο αγορών. Σε διαφορετική περίπτωση, η δεύτερη αγορά ενδέχεται να μην καταγραφεί.

 • Οφείλω να δηλώνω τα χρήματα που κερδίζω από το Pigogo στη φορολογική μου δήλωση;

Όχι, δεν οφείλεις ούτε είσαι υποχρεωμένος να δηλώσεις τα χρήματα που κερδίζεις από το Pigogo στη φορολογική σου δήλωση. Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, η επιστροφή χρημάτων από αγορές, όπως αυτή που δίνει το Pigogo στα μέλη του, δεν αποτελεί εισόδημα για τα φυσικά πρόσωπα (για περισσότερες πληροφορίες, δες εδώ).


Μην χάνεις λοιπόν χρόνο, κάνε δωρεάν εγγραφή στο Pigogo
και ξεκίνα να κερδίζεις χρήματα στον λογαριασμό σου!

Μοιραστείτε το