Η Γυναίκα στο Σπίτι…

Μοιραστείτε το

Η νέα σειρά του Netflix έχει τον ιδιαίτερα μακροσκελή τίτλο «Η Γυναίκα στο Σπίτι απέναντι από το κορίτσι στο παράθυρο». Ένα ψυχολογικό θρίλερ 8 επεισοδίων, που δημιουργήθηκε από τους Rachel Ramras, Hugh Davidson και Larry Dorf.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window


Πλοκή – Υπόθεση

Η Άννα είναι μία ταλαντούχος ζωγράφος, η οποία ζει μόνη. Πριν από 3 χρόνια η κόρη της έχει πεθάνει σε ηλικία 9 ετών. Αυτό το γεγονός την έχει στοιχίσει και δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Για την πληγωμένη Άννα (Kristen Bell), κάθε μέρα είναι η ίδια. Κάθεται πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, κοιτάζει έξω από το παράθυρο και παρατηρεί αμέτοχη τη ζωή. Όταν όμως ένας όμορφος γείτονας (Tom Riley) και η αξιαγάπητη κόρη του μετακομίζουν απέναντι, η Άννα αρχίζει να διακρίνει ένα φως στο τέλος του τούνελ της.

Μέχρι που κάποια στιγμή γίνεται μάρτυρας ενός βάναυσου φόνου… ή μήπως όχι;


Σχολιασμός σειράς

Η σειρά «Η Γυναίκα στο Σπίτι απέναντι από το κορίτσι στο παράθυρο» θα σας κάνει διαρκώς να αναρωτιέστε… ποιος, τι, πού, γιατί και «μα τι στο καλό;», μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Η σειρά αυτή είχε προκαλέσει συζητήσεις ήδη από την αρχή της χρονιάς, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το teaser της πρώτης σεζόν. Πρωταγωνιστεί η Kristen Bell, γνωστή από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή κωμωδία «The Good Place».

Βλέπεται ευχάριστα και είναι μία αλλαγή από τις άλλες σειρές θρίλερ – μυστηρίου του Netflix. Σε κρατάει σε αγωνία και έχει ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, ακόμα κι όταν νομίζεις ότι δεν έχει κάτι άλλο να πει. Ακόμα και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο… 😉

Το γιατί επέλεξαν αυτόν τον ιδιαίτερα μακροσκελή τίτλο, είναι απορίας άξιο!


Trailer

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer της σειράς «Η Γυναίκα στο Σπίτι απέναντι από το κορίτσι στο παράθυρο». Η οποία έκανε πρεμιέρα στις 28 Ιανουαρίου του 2022 μέσα από το Netflix. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια.

Μοιραστείτε το