Νέα εποχή για την INALAN

Μοιραστείτε το

Πριν λίγες ημέρες, η INALAN ανακοίνωσε το rebraning της, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στις τηλεπικοινωνίες. Μας καλωσορίζει στον κόσμο της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας του αύριο, με τα πιο προηγμένα πακέτα και υπηρεσίες!

Γιατί η πρόοδος προϋποθέτει αλλαγή


Going Forward

Σε μια εποχή που η υψηλή ταχύτητα και αξιόπιστη συνδεσιμότητα έχει καταστεί απαραίτητη, η Inalan κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα στον στρατηγικό επαναπροσδιορισμό του brand της. Καθώς και του μετασχηματισμού της σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική εταιρεία, με ορίζοντα την αναπόφευκτη πρόοδο.

Η Inalan καλωσορίζει τους πελάτες της στον κόσμο του διαδικτύου, της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας του αύριο, με τα πιο προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα επενδύει στην αναθέρμανση των σχέσεων μαζί τους.

«Σε μια εποχή ταχύτατων αλλαγών…
επαναπροσδιορίζουμε…
σχεδιάζουμε…
και υλοποιούμε…
για να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες με 100% Optic Fiber Internet και ασύλληπτες ταχύτητες έως 10Gbps σε ιδιόκτητο δίκτυο!
Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή! Αλλάζουμε, επικοινωνούμε, streamaroume με την ταχύτητα του φωτός!
Inalan
Going Forward»

  • Για να δείτε τις περιοχές κάλυψης της Inalan στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη & για να ενημερωθείτε για τα νέα οικιακά και εταιρικά πακέτα της, μπείτε στο www.inalan.gr


Σχετικά με την Inalan

Η Inalan είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2014. Αποτελεί έναν ταχέως αναπτυσσόμενο πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου καθαρής οπτικής ίνας, ο οποίος αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο σε δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Η Inalan προσφέρει υπηρεσίες και πακέτα σύνδεσης με οπτική ίνα μέχρι το διαμέρισμα/κτίριο, σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις. Με το δικό της ανεξάρτητο – ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών και με τα πακέτα σύνδεσης που προσφέρει, εγγυάται ταχύτητες κατεβάσματος (download) και ανεβάσματος (upload) της τάξεως των 100Mbps, 200Mbps, 500Mbps, και 1Gbps.

Η Inalan έχει στόχο τη σύνδεση 1,6 εκατ. νοικοκυριών στο δίκτυο των οπτικών ινών της

Επειδή η αξιόπιστη συνδεσιμότητα έχει καταστεί απαραίτητη στην σημερινή κοινωνία, η Inalan δίνει τη δυνατότητα σε οικογένειες και επιχειρήσεις να ενταχθούν σε μια νέα εποχή τηλεπικοινωνιών και να γνωρίσουν ένα νέο επίπεδο υπηρεσιών.


Διαβάστε επίσης: Υπολογίστε πόσο ρεύμα καίτε κάθε ημέρα

Μοιραστείτε το