Πως γυρίζονται οι σκηνές με φαγητό στις ταινίες

Μοιραστείτε το

Σχεδόν όλες οι ταινίες και οι σειρές που έχουν γυριστεί, περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία σκηνή που θα έχει είτε φαγητό, είτε ποτό. Ως εδώ όλα καλά…

Αλλά όντως οι ηθοποιοί τα καταναλώνουν στα γυρίσματα;


Μυστικά των γυρισμάτων

Μπορεί έτσι να μας φαίνεται, όταν βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα στις οθόνες μας, αλλά η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Για την ακρίβεια, πολύ διαφορετική! Καθώς για να γυριστεί μία σκηνή, χρειάζεται πολλές επαναλήψεις μέχρι να ικανοποιηθεί ο σκηνοθέτης.

Αν σε όλες αυτές ο πρωταγωνιστής τρώει μία μπουκιά από ένα φαγητό ή πίνει μία γουλιά από ένα ποτό, εύκολα καταλαβαίνει κανείς οτι μπορεί να έρθει σε πολύ άβολη κατάσταση.

Για αυτό και υπάρχουν κάποια μυστικά, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις. Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, το μυστικό είναι ένα και το αποκαλύπτει με… στοιχεία ένας λογαριασμός στο TikTok.

Μπορεί λοιπόν ο ηθοποιός να δαγκώνει το φαγητό και να το μασάει, αλλά την ώρα που είναι να το καταπιεί, ο σκηνοθέτης αλλάζει οπτική γωνία. Έτσι έχει την ευκαιρία να το φτύσει…


Σκηνές από ταινίες

Προς επιβεβαίωσή του, ο David Ma όπως είναι το όνομά του, παρουσιάζει στο παρακάτω video, σκηνές από διάσημες ταινίες όπως το «MoneyBall», το «Pulp Fiction» και το «Fast and Furious».


>> Δείτε εδώ το video του David Ma στο TikTok <<

Μοιραστείτε το