Δείτε το Kaleidoscope με όποια σειρά θέλετε

Μοιραστείτε το

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του «Kaleidoscope». Μια νέα σειρά της πλατφόρμας, που προσφέρει μια πρωτοτυπία. Μπορείτε να δείτε τα επεισόδια με όποια σειρά θέλετε!

Η πρώτη σειρά του Netflix που μπορείτε να δείτε ανακατεμένα τα επεισόδια


Με τυχαία σειρά τα επεισόδια

Όπως αναφέρουν οι παραγωγοί της σειράς, μπορείτε να δείτε τη σειρά… ανακατεμένη. Δηλαδή μπορείτε να δείτε με τυχαία σειρά τα επεισόδια και στη πραγματικότητα να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα συνδεθούν όλα τα κομμάτια της ιστορίας.

Η πλοκή της σειράς βασίζεται σε μία τεράστια ληστεία και κάθε επεισόδιο θα εισάγει τον θεατή σε μία διαφορετική χρονική στιγμή του εγκλήματος, σε διάστημα 25 χρόνων.

Κάθε θεατής θα δει τελικά όλα τα επεισόδια, αλλά η σειρά προβολής των επεισοδίων θα επηρεάσει την άποψή του για την ιστορία, τους χαρακτήρες και τις ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν τη ληστεία.

Εσείς πώς θα βιώσετε τα χρώματα του «Kaleidoscope»;

Η νέα συναρπαστική αστυνομική σειρά – ανθολογία του Netflix ακολουθεί μια μη γραμμική προσέγγιση στην αφήγηση, χτίζοντας μοναδικά την ίντριγκα και το σασπένς.


Πλοκή – Υπόθεση

Καλύπτοντας 25 έτη, το «Kaleidoscope» ακολουθεί μια ομάδα αρχικλεφτών και την προσπάθειά τους να παραβιάσουν ένα φαινομενικά άθραυστο θησαυροφυλάκιο, για τη μεγαλύτερη λεία στην ιστορία.

Φρουρούμενο από την πιο ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφάλειας στον κόσμο και με τις αρχές επιβολής του νόμου να παρακολουθούν την υπόθεση, κάθε επεισόδιο αποκαλύπτει ένα κομμάτι από ένα περίτεχνο puzzle διαφθοράς, απληστίας, εκδίκησης, δολοπλοκίας, αφοσίωσης και προδοσίας.

Πως σχεδίασε η ομάδα των κλεφτών την επιχείρηση; Ποιος κατάφερε να ξεφύγει;


Ελαφρώς εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, όπου 70 δισεκατομμύρια δολάρια σε ομόλογα χάθηκαν στο κέντρο του Μανχάταν κατά τη διάρκεια του τυφώνα Σάντι. Το «Kaleidoscope» αποτελείται από 8 επεισόδια, που ξεκινούν 24 χρόνια πριν από τη ληστεία και φτάνουν έως 6 μήνες μετά.


Να σημειώσουμε πως στο «Kaleidoscope» πρωταγωνιστεί ο Giancarlo Esposito, ο οποίος συμμετείχε στο «Breaking Bad» και στο «Better Call Saul».


Διαβάστε επίσης: Ο Απατεώνας του Tinder

Δείτε παρακάτω το πρώτο επίσημο trailer του «Kaleidoscope», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου 2023 στο Netflix.

Μοιραστείτε το