Κορύφωση – Η ιστορία του Pornhub

Μοιραστείτε το

To ντοκιμαντέρ «Κορύφωση – Η ιστορία του Pornhub» του Netflix, αφηγείται την ιστορία μιας από τις πιο μεγάλες σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδες στον κόσμο, το Pornhub. Μια ματιά στη σκοτεινή και ύπουλη πλευρά, μιας από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες ενηλίκων στον κόσμο.

Σκάνδαλα εμπορίας σεξ, πίσω από μια ιστοσελίδα δισεκατομμυρίων


Σχετικά με το ντοκιμαντέρ

To ντοκιμαντέρ του Netflix «Κορύφωση – Η ιστορία του Pornhub» («Money Shot: The Pornhub Story») αναφέρεται στη πιο διάσημη πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων στο διαδίκτυο, το Pornhub. Που άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται και διανέμεται η πορνογραφία.

Αυτό επέτρεψε στους δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου να προσεγγίσουν ένα τεράστιο κοινό, ενώ η εταιρεία έβγαλε δισεκατομμύρια δολάρια. Αλλά επίσης μπλέχτηκε σε κατηγορίες που περιλαμβάνουν μη συναινετικό υλικό και παράνομη διακίνηση στην ιστοσελίδα.

Καταγράφει τα σκάνδαλα εμπορίας σεξ και λογοκρισίας που αντιμετώπισε η ιστοσελίδα, ενώ έγινε μια εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και πώς άλλαξε για πάντα τη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Διερευνά τους ισχυρισμούς για «μη συναινετικό υλικό και σωματεμπορία» στον δικτυακό τόπο και την καταστολή του περιεχομένου του Pornhub.

Καθώς οι οργανώσεις κατά της εμπορίας ανθρώπων αναζητούν δικαιοσύνη για τα θύματα, μπορεί ο διαδικτυακός γίγαντας να προστατεύσει εκείνους από τους οποίους κερδίζει ή πρόκειται για ένα νέο κύμα λογοκρισίας για τους ενήλικες καλλιτέχνες που κάνουν πορνό με συναίνεση;


Η άνοδος και η πτώση του Pornhub

Το ντοκιμαντέρ περιέχει συνεντεύξεις με εμπειρογνώμονες του κλάδου, performers, ακτιβιστές και πρώην υπαλλήλους του Pornhub. Οι οποίοι μιλούν σχετικά με την «άνοδο της Pornhub» αλλά και την πτώση της φήμης του, αφού κατηγορήθηκε για πολλαπλές ηθικές και νομικές παραβιάσεις.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί την τελευταία δεκαετία, υπολογίζεται πως το 30%-35% του συνολικού όγκου δεδομένων που διακινούνται στο διαδίκτυο σχετίζεται με πορνογραφικό περιεχόμενο.


Διαβάστε επίσης: MH370 – Το Αεροπλάνο που Εξαφανίστηκε


Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Κορύφωση – Η ιστορία του Pornhub», το οποίο είναι διαθέσιμο στο Netflix από την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

Μοιραστείτε το