Ο σκούφος του «Στρατηγού Λουτσέσκου»

Μοιραστείτε το

Είναι αλήθεια πως o Ραζβάν Λουτσέσκου δεν περίμενε την επίθεση από τον Θόδωρο Καρυπίδη, στην διάρκεια των έντονων σκηνικών που έγιναν στο χώρο (μετατράπηκε σε «αρένα») των πάγκων του «Βικελίδης», στο 90′ του «κλάσικο» της Θεσσαλονίκης.

Γιατί ο «Κάρυ» προσπάθησε να αρπάξει τον σκούφο του «Στρατηγού Λουτσέσκου»


Λουτσέσκου – Καρυπίδης

Και δεν την περίμενε ο Ρουμάνος κόουτς, γιατί με τον ιδιοκτήτη του Άρη αν μη τι άλλο έχουν γνωριστεί στο εστιατόριο «Επτά Θάλασσες» στην Θεσσαλονίκη, το οποίο είναι στέκι και των δυο.

Μάλιστα ο Καρυπίδης ήταν εκείνος που φέρεται – μέσω κοινού γνωστού – να είχε επιδιώξει την γνωριμία με τον Λουτσέσκου! Κι από την πρώτη φορά που συνέβη, είχαν συναντηθεί, μιλήσει κι ασπαστεί ο ένας τον άλλον, άλλες δύο με τρεις φορές στον ίδιο χώρο!!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο «Κάρυ» όταν κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, μέσα στον γενικό χαμό, συνοδευόταν αρχικά από έναν άνδρα της ασφάλειας του, αλλά αντίστοιχοι υπήρχαν και στον πάγκο του ΠΑΟΚ, οι οποίοι «προστάτευαν» και τον Ραζβάν.

Το αποτέλεσμα ήταν και ο μεν και οι δε να παραμερίσουν, για να τα πουν δια ζώσης ο Καρυπίδης με τον Λουτσέσκου

Μόνο που με τα νεύρα στο κόκκινο και την εξέδρα πίσω τους να «κοχλάζει», προφανώς και δεν μπορούσε να γίνει ήρεμη κουβέντα, αλλά μόνο φασαρία!! Τα «fuck off» είχαν την τιμητική τους, με τον Καρυπίδη μάλιστα να ορμάει στον Λουτσέσκου, προκειμένου να του βγάλει τον σκούφο!!!

Ναι, αυτός ήταν ο στόχος του αφεντικού των «κιτρίνων», ο τυχερός και «αγιασμένος» σκούφος του «Στρατηγού Λουτσέσκου».

Λουτσέσκου - Καρυπίδης


Ο Ρουμάνικος μύθος

Μπορεί βέβαια κάποιοι να μπερδεύτηκαν από την εικόνα, θεωρώντας πως ο Καρυπίδης προσπαθούσε να κατεβάσει τον σκούφο του Λουτσέσκου. Αλλά η πραγματικότητα ήταν πως προσπάθησε να του το αφαιρέσει – να του τον πάρει!

Ίσως ο Καρυπίδης να πίστευε πως αυτή η εικόνα θα γινόταν μετά viral από τους οπαδούς του Άρη και γενικότερα τους χιλιάδες haters του Λουτσέσκου.

Μόνο που ο «Στρατηγός Λουτσέσκου» αντιστάθηκε σθεναρά και τελικά δεν επέτρεψε την αρπαγή του σκούφου του!

Ενδεχομένως βέβαια ο «Κάρυ» να είναι γνώστης και ενός Ρουμάνικου μύθου, σύμφωνα με τον οποίο ο σκούφος του «Στρατηγού Ραζβάν» έχει μαγικές ιδιότητες και αποτελεί το μυστικό της δύναμης του.

Ακόμη και αντίστοιχες με εκείνες που είχαν τα μαλλιά στον Σαμψών. Μέχρι που η άπιστη Δαλιδά, η οποία ήξερε το μυστικό του, τον πρόδωσε, ξύρισαν το κεφάλι του και έτσι έχασε την υπεράνθρωπη δύναμή του…

Στα σοβαρά τώρα, ο Λουτσέσκου όντως δεν πίστευε πως ο Καρυπίδης θα του συμπεριφερόταν έτσι

Όσον αφορά στην δική του συμπεριφορά, ο Ρουμάνος τεχνικός όντως πήρε ένα μπουκάλι, από τα πολλά που του είχαν πετάξει οι οπαδοί του Άρη. Και ενδεχομένως να μπήκε στον πειρασμό να το επιστρέψει στην εξέδρα. Δεν το έκανε όμως…


Διαβάστε επίσης: Κορύφωση – Η ιστορία του Pornhub

Μοιραστείτε το