Το επιθετικό marketing του Temu

Μοιραστείτε το

Οι περισσότεροι από εκείνους που ασχολούνται με το διαδίκτυο και τις διαδικτυακές αγορές, σίγουρα θα έχουν ακούσει για το «Temu», το οποίο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα.

Πως έχει κατακτήσει την Ελλάδα με τις απίστευτα χαμηλές τιμές


Διαδικτυακό marketplace

Το «Temu» μπορούμε να πούμε πως έχει δημιουργήσει μία φρενίτιδα τον τελευταίο καιρό, στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό marketplace Κινεζικών συμφερόντων, το οποίο έχει γίνει πολύ γνωστό για τις εντυπωσιακές προσφορές του, σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων, που φτάνουν στους καταναλωτές κατευθείαν από την Κίνα.

Το «Temu» ειδικά τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει μία φρενίτιδα. H «Humble» μία εταιρεία που ασχολείται με το eCommerce, έκανε μία σχετική έρευνα για να δει πόσα λεφτά αποκομίζει ο κινεζικός κολοσσός μόνο από την Ελληνική αγορά.

Υπολόγισαν λοιπόν ότι το «Temu» δέχεται στην Ελλάδα κατά μέσο όρο 10.000 παραγγελίες την ημέρα, με το μέσο καλάθι των Ελλήνων χρηστών να φτάνει περίπου τα 25 ευρώ. Με πολύ απλά λόγια μιλάμε για έναν τζίρο της τάξης των 250.000 ευρώ την ημέρα.


Πως διατηρεί χαμηλές τιμές

Δεν είναι βέβαια μόνο η Ελληνική αγορά. Το «Temu» εκμεταλλευόμενο την ακρίβεια που έχει σαρώσει την Ευρωπαϊκή αγορά, κατάφερε να εξαπλωθεί ραγδαία σε όλη την ήπειρο μας.

Όποιες και αν είναι οι κρυφές καταναλωτικές απολαύσεις, το «Temu» θα προσπαθήσει να τις ξετρυπώσει και να στις προσφέρει σε «ασυναγώνιστες τιμές»

Και το επιβεβαιώνει μέσω των προσωποποιημένων μηνυμάτων που σου στέλνει: «Διαλέξαμε ειδικά για σένα μια έκπληξη! Έχεις μέχρι και 90% έκπτωση..!!»

Όπως και να ‘χει, είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί κανείς το «Temu» και το πολύ επιθετικό marketing που εφαρμόζει, σε συνδυασμό με τα δωρεάν μεταφορικά και κυρίως τις χαμηλές τιμές, που είναι αδύνατον να βρεις στην Ελληνική αγορά.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα οι φήμες επιβεβαιώνονται: 50 λαστιχάκια μαλλιών κοστίζουν λίγα λεπτά, ρούχα για σκύλους λιγότερα από 5 ευρώ, backpack από 2-3 ευρώ, σκουλαρίκια με 1 ευρώ και πάρα πολλά άλλα προϊόντα. Ότι μπορείς να φανταστείς!

Το εύλογο ερώτημα είναι πώς καταφέρνει να διατηρεί τόσο χαμηλές τιμές; Η απάντηση ή έστω ένα μέρος αυτής είναι πως το «Temu» πουλάει απευθείας στους αγοραστές και έχει εξαλείψει τους μεσάζοντες ανάμεσα στους καταναλωτές και τους κατασκευαστές, που κατά κύριο λόγο εδρεύουν στην Κίνα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ TEMU


Πρόγραμμα συνεργατών

Μπαίνοντας στην εφαρμογή του «Temu», μπορείς να δεις το «πρόγραμμα συνεργατών» που διαφημίζει.

Στον κάθε συνεργάτη που θα κάνει εγγραφή, δίνει έναν «εκπτωτικό κωδικό» και του ζητάει να τον κοινοποιήσει προκειμένου να προσκαλέσει νέους χρήστες.

Οι νέοι χρήστες που χρησιμοποιούν τον «εκπτωτικό κωδικό», κερδίζουν έκπτωση έως και 50%, καθώς και δωροεπιταγές 100 ευρώ. Ενώ οι «συνεργάτες» κερδίζουν έως και 20% προμήθεια, ανάλογα με το ύψος των αγορών που έχουν κάνει όσοι χρησιμοποίησαν τον κωδικό τους.

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο Temu και θα σου ξετρυπώσει τις πιο κρυφές καταναλωτικές απολαύσεις σου!


Δείτε επίσης: Επιστροφή χρημάτων με κάθε online αγορά σου

Μοιραστείτε το