Φιλικός αγώνας των Legends 2004Οι «Greek Legends 2004» θα αντιμετωπίσουν ξανά την Πορτογαλία, σε μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία. Ένας φιλικός αγώνας – πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Μια επανάληψη του μεγάλου τελικού του Euro 2004.

Οι «Portugal Legends» θα αντιμετωπίσουν τους «Greek Legends 2004»

Η θρυλική ομάδα της Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004 με τον Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο, θα αντιμετωπίσει αυτήν των «Portugal Legends». Σε έναν ιστορικό αγώνα, στις 4 Ιουλίου 2019, ανήμερα της συμπλήρωσης 15 χρόνων από το έπος της Πορτογαλίας.

Η ομάδα που δόξασε την Ελλάδα. Μια παρέα πρωταθλητών που σήκωσε ένα ολόκληρο έθνος στον ουρανό. Που συμβολίζει ότι πιο σημαντικό και αγνό έχει να επιδείξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.


Ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου – αναβίωση του μεγάλου τελικού του Euro 2004, θα δοθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης


Legends 2004

Οι «Portugal Legends» θα αντιμετωπίσουν τους «Greek Legends 2004» με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο τους. Καθώς ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι (τότε προπονητής των Πορτογάλων) αδυνατεί να δώσει το παρών σε αυτό το ιστορικό αντάμωμα των δύο ομάδων, καθώς θα βρίσκεται στην Βραζιλία.

Οι Πορτογάλοι του απηύθυναν την πρόσκληση και φυσικά ο Φερνάντο που δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα, δέχθηκε με μεγάλη χαρά να προπονήσει την ομάδα της χώρας του σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκοπίου Παυλοπούλου. Σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 3€. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς.


Για να ξαναζήσουμε όλοι μαζί αξέχαστες στιγμές, που ξεπερνούν τα στενά όρια του αθλητισμού


Διάθεση εισιτηρίων

Η ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Ριζούπολης αναφέρει:

«Η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο αγώνα ξεκίνησε γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!! Tην Πέμπτη 4 Ιουλίου ξαναζούμε την επική μάχη του μεγάλου τελικού της Λισαβόνας!

Ανήμερα της επετείου του μεγάλου τελικού, όλοι οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, υπό την καθοδήγηση του Ότο Ρεχάγκελ, θα βρίσκονται στο γήπεδο της Ριζούπολης για να αντιμετωπίσουν τους θρύλους της Πορτογαλίας, για καλό σκοπό.

Αγοράστε τα εισιτήρια σας από την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019, μέσω του δικτύου Viva.gr. Βοηθήστε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και μπείτε σε κλήρωση για μια αυθεντική φανέλα του EURO 2004, με τις υπογραφές των Πρωταθλητών!

Όροι συμμετοχής στην επίσημη σελίδα των Legends 2004 στο Facebook.